Bedrift - Bergen Gokartsenter AS

Bedrift

Endelig et spennende tilbud til bedrifter og organisasjoner!

Dette tilbudet har vært borte fra regionen i snart 10 år nå, og vi opplever begeistringen for at tilbudet nå kommer tilbake.

Vi har lenge sett behovet for flere innendørsaktiviteter for private, organisasjoner og bedrifter i Bergensregionen. Det er en del dager og perioder i løpet av året da det ikke frister å tilby kunder, samarbeidspartnere og ansatte, aktiviteter utendørs. Samtidig registrerte vi at det var mye ledig areal tilgjengelig i det flotte parkeringsanlegget som er anlagt på Straume i Kystbygarasjen rett under Sartor Storsenter.

Vi la tilbudet sammen med behovet, og identifiserte en mulig kobling.
Vi har derfor nå muligheten til å tilby bedriftskunder i regionen et utvalg av pakker som vi håper vil være attraktive tilbud som supplerende aktiviteter for bedriftenes tilbud til sine kunder og ansatte.

Vårt tilbud til bedrifter

Følgende pakkealternativer er tilgjengelig. Det vil selvsagt også være mulig å skreddersy tilbud til din bedrift dersom det er ønsker utover det som er presentert under. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på bedrift@bergengokart.no.

Alle pakkene under kan kombineres med leie av møterom og bespisning.

Vi har 2 stk. møterom med plass til inntil 20 personer. Disse møterommene kan slås sammen til ett stort møterom med plass til inntil 40 personer. Vi kan stille med kaffe, kjeks og frukt under møtet. Ettersom vi er lokalisert i et kjøpesenter med flere gode kjøkken, vil vi ha mulighet til å levere flere alternativer for servering i forbindelse med møter og eventer.

Er det ønskelig med lunsj eller middag, har vi flere gode samarbeidspartnere i kjøpesenteret som vil kunne tilby mat i våre lokaler, eller i egne lokaler. Er det ønskelig å avslutte sesjonen med noe godt i glasset, samarbeider vi med flere serveringssteder som har alle rettigheter. Merk at dette selvsagt må foregå etter at kjøring på banen er avsluttet.

Kom med ønsker! Våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere vil strekke seg langt for at dere skal få en vellykket teambuilding med ansatte, eller relasjonsbygging med samarbeidspartnere.

1. Eksklusive heat

Her leier dere banen for et gitt tidsrom, en time, to timer eller flere. Det er da ingen andre som vil ha tilgang til kjøring på hovedbanen i denne perioden. Dine ansatte/samarbeidspartnere får en innføring i banen og aktiviteten. Deretter vil dere bli fordelt på heat på inntil 10 personer pr heat. Litt avhengig av antall personer, søker vi å gjennomføre minst 2 heat for hver person. Den som har raskeste rundetid vil kåres til vinner.

2. Grand Prix & Mini Grand Prix

Ved et Grand Prix arrangement kjører deltagerne individuelt hvor målet er å kåre en vinner ved arrangementets slutt. Arrangementet starter med at alle deltagerne gjennomfører 2 kvalifiseringsheat og avsluttes med finale for de 10 beste førerne fra kvalifiseringen.

Kvalifiseringskjøring (heat av 8 minutter)
For å stimulere konkurransen, vil vi starte med kvalifiseringsrunder. Ved hver runde blir rundetiden registrert av vårt datastyrte tidtakersystem. Rundetidene vil bestemme startposisjonen for finalen. Startposisjonen er av stor betydning for finalerunden. Det er nå adrenalinet og konkurranseinstinktet for alvor kommer frem.

De 10 sjåførene med best rundetid vil gå videre til A-finale.

Finaleløp (8 runder)
Det er i denne delen spenningen tar helt av! Under kvalifiseringsløpet vil ikke enkeltfeil få fatale konsekvenser, siden det kun er den raskeste runden som teller. I finalen derimot, er det kun førstemann i mål. Starten går med fellesstart.

Det vil være inntil 10 sjåfører på startlinjen i finalen. Det er ikke alltid den beste eller den raskeste som vinner, siden det er lett å gjøre feil, som er vanskelige å rette opp igjen. De tre første som krysser målstreken kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra de andre deltagerne og publikum.

3. Le Mans løp

24 timers løpet på Le Mans banen er kanskje et av de mest prestisjetunge løpene innen motorsport. Løpet er basert på teamarbeid hvor førerskifte og service pågår kontinuerlig. Vårt “Le Mans løp” arrangeres i løpet av én eller to timer.

Deltagerne blir fordelt på inntil 10 lag, hvor hvert lag blir tildelt to gokarter. Den ene karten lader mens den andre kjører. Det er også mulig å gjøre evt. nødvendig service på karten mens denne er inne til lading. Lagene oppnevner selv en lagleder som har ansvaret for å kalle inn sitt lag til føreskifte. Det laget som gjennomfører flest runder i løpet av tiden løpet varer, går av med seieren.

4. Iron Man

Dette er løpet er for alle som ønsker å teste kondisjon, utholdenhet og konsentrasjon.
Inntil 10 førere får utdelt hver sin kart, og den med flest runder etter 30 minutter vinner. Ingen pauser. Startposisjon tildeles ved trekning under briefing.

5. Iron SuperMan

Dette er løpet for de aller tøffeste!
Samme prinsippet som Iron Man, bortsett fra at løpet varer 1 time sammenhengende.