Feire din bursdag på Bergen Gokartsenter?

Bursdag

Bursdagsfeiring for alle hos Bergen Gokartsenter?

Vi ønsker å være et attraktivt tilbud for ungdommer og voksne som ønsker å benytte en bursdag til å samle en gjeng for et gokartheat eller to. Vi har lagt til rette for dette med tilbudspakker for eksklusive heat som også kan inkludere mat og drikke, dersom dette er ønskelig. Vedrørende mat og drikke, så vil vi samarbeide med serveringsstedene på Sartor Storsenter for å tilby god mat og drikke, servert i våre lokaler eller hos våre samarbeidspartnere.

Barnebursdag

Barnebursdag skal være en positiv og minnerik opplevelse, og vi tror at bursdagsfeiring på gokartbanene vil være en populær aktivitet, både for barn og foreldre.

Vi har p.d.d. 5 Kidkarter som barn mellom 3-9 år kan kjøre på en liten bane. Våre Kidkarter er enkle og intuitive å benytte, men gir samtidig en kjempefin opplevelse av karting. Kidkarter kan stilles i forskjellige hastigheter og blir tilpasset barnets alder, så alle får en god opplevelse. I bursdagsselskapet har vi satt av en bestemt tid og minste antall gjester er 5 personer. Tiden for selskap er satt slik: 5 barn = 15 min. 10 barn = 30 min, 15 barn = 45 min.  

Er barnet fylt 10 år, kan vi tilby kjøring på den store banen med våre LRX-karter som er best egnet for aldersgruppen opp til 12/13 år eller de store RSX-karter som er noe tyngre på styringen enn LRX-kartene.  Litt avhengig av alder, høyde og modenhet på føreren, blir de tildelt en kart som gir barnet den beste mestringsopplevelsen- og gleden. Alle våre karter har hastighets-justering som gjør det mulig å sette hastigheten iht lovlig nivå for alderen og selvfølgelig i forhold til føreren. Per dags dato har vi 6 LRX karter i vårt senter.  

Minste antall for å gjennomføre et selskap på den store banen er satt til 6 gjester. Antallet oppover er det ikke satt noe grense for. Det er kanskje greit å bemerke, at det er maks 10 karter som kan kjøre samtidig, og om det er grupper på mer enn 10, deler vi disse i cirka like store grupper.  

For priser og pakker, trykk på knappen “Priser” under.

For spørsmål eller bestilling, send epost til: bursdag@bergengokart.no

Priser