Feire din bursdag på Bergen Gokartsenter?

Bursdag

Bursdagsfeiring for alle hos Bergen Gokartsenter?

Vi ønsker å være et attraktivt tilbud for ungdommer og voksne som ønsker å benytte en bursdag til å samle en gjeng for et gokartheat eller to. Vi har lagt til rette for dette med tilbudspakker for eksklusive heat som også kan inkludere mat og drikke, dersom dette er ønskelig. Vedrørende mat og drikke, så vil vi samarbeide med serveringsstedene på Sartor Storsenter for å tilby god mat og drikke, servert i våre lokaler eller hos våre samarbeidspartnere.

Barnebursdag

Barnebursdag skal være en positiv og minnerik opplevelse, og vi tror at bursdagsfeiring på gokartbanene vil være en populær aktivitet, både for barn og foreldre. Vi har etablert en egen gokartbane for førere i alderen 3-9 år. Barn og ungdom over 9 år vil få tilbud om å kjøre på hovedbanen.

I henhold til nasjonalt regelverk kan vi tilby kjøring for aldersgruppen 3-7 år med en hastighet på maks 11 km/t. I alderen 7-14 år kan barna kjøre med en hastighet på 25 km/t.
De minste barna fra 3-8 år vil benytte kidkarter som er enkle og intuitive og benytte, men som samtidig gir en opplevelse av karting. Se bilde under. Fra 6 år og til 10 år vil barna få tilbud om å kjøre våre nye LRX-karter. Disse kartene har hastighetsvelger som gjør det mulig å sette hastigheten i forhold til alder på fører – 11 km/t dersom fører er under 8 år. Og 25 km/t dersom fører er 8 år og over. Er barna blitt 10 år, vil de kunne kjøre de store RSX kartene. Disse har også hastighetsvelger, slik at vi kan sette hastigheten til lovlig nivå avhengig av alder på fører. Merk at det ikke er tillat etter forskrift om utleiegokart å kjøre to karter med forskjellige hastighetssetting i samme heat. Dersom det kommer en gruppe bestående av personer både over og under 15 år, vil vi måtte dele dem i forskjellige heat, eller alle må kjøre med hastighetsbegrensning 25 km/t. Merk også at de store RSX kartene kan være litt tung på styringen for noen 10 åringer. Det bør derfor vurderes om barna vil ha større glede av de mindre og lettere LRX kartene. LRX kartene kan kjøres helt opp til 15 års alder.
Vi har egne verter som har ansvar for gjennomføring av disse aktivitetene, og som vil ha god evne til å gjøre dette til en stor opplevelse for barna. Vi vil kunne gjennomføre selskap fra 6 gjester og oppover. For priser og pakker, trykk på knappen “Priser” under.

For spørsmål eller bestilling, send epost til: bursdag@bergengokart.no

Priser