Gokart for bedrifter

Et actionfylt tilbud til bedrifter og organisasjoner!

VÅRT TILBUD TIL BEDRIFTER

Ta med kunder, leverandører eller dine ansatte til et fartsfylt event hos oss!

Vi kan tilby teambuilding, firmafester, firmaevent, eller bare en perfekt aktivitet etter jobben.

Følgende pakkealternativer er tilgjengelig. Det vil selvsagt også være mulig å skreddersy tilbud til din bedrift dersom det er ønsker utover det som er presentert under.

KArting

Grand prix – Starter fra kr. 9000,-

KArting & pizza

Ink. Pizza og mineralvann – Starter fra kr. 10.400,-

Karting, Pizza og brygg

Ink. Pizza og 2x drikkebonger – Starter fra kr. 11.400,-

Alle pakkene over kan kombineres med leie av møterom Alle pakkene over kan kombineres med leie av møterom Alle pakkene over kan kombineres med leie av møterom

Hva er et Grand Prix?

Her får deltagerne forsøke seg både på tidskjøring, og på kart-mot-kart race. Viktigst av alt – vi kårer en vinner på slutten av eventet.
Grand Prix starter med at alle deltagerne gjennomfører ett oppvarmingsheat hvor alle deltagerne får anledning til å bli kjent med banen og kartene. Deretter vil alle gjennomføre ett kvalifiseringsheat før racet avsluttes med finale for de 10* beste førerne fra kvalifiseringen. Finale kjøres med fellesstart i grid, det vil si oppstilling ute på banen. Føreren med beste rundetid fra kvalifisering stiller i beste startspor.
Dersom dere er flere enn 10 personer, og ønsker at alle deltagerne skal få oppleve å kjøre finale, kan vi sette opp A-, B-, og evt C-finale. De 10 beste førerne stiller da i A-finalen, førerne på plass 11-20 fra kvalifisering stiller i B-finalen, og så videre.
Dette er et produkt som drop-in kunder ikke har tilgang til, og egner seg derfor ypperlig om du vil tilby kollegaer eller samarbeidspartnere en minnerik og eksklusiv felleskapsopplevelse.

*Hvis dere er 10 eller færre, går alle til finalen uansett.

Kombinere kjøreaktivitet med faglig innhold? Behov for å holde en kort presentasjon for dine medarbeidere?

Ser dere et sted å arrangere teambuilding, firmafester eller samlinger etter jobb? Vi har god erfaringer med å skape actionfylte event for små og store bedrifter. Vi har 2 stk. møterom med plass til inntil 25-30 personer i hvert møterom. Disse to møterommene kan slås sammen til ett stort møterom med plass til inntil 50-60 personer. Møterommene er utstyrt med 80’’ TV-skjerm med enkel tilkobling til medbrakt laptop.
Vi kan stille med kaffe, kjeks og frukt under møtet. Ettersom vi er lokalisert i et kjøpesenter med flere gode kjøkken, vil vi ha mulighet til å levere flere alternativer for servering i forbindelse med møter og eventer


Er det ønskelig med lunsj eller middag før eller etter kjøring, har vi flere gode samarbeidspartnere i kjøpesenteret som vil kunne tilby mat i våre lokaler, eller i egne lokaler. Er det ønskelig å avslutte sesjonen med noe godt i glasset, har vi alle rettigheter. Merk at dette selvsagt må foregå etter at kjøring på banen er avsluttet.


 Kom med ønsker! Våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere vil strekke seg langt for at dere skal få en vellykket teambuilding med ansatte, eller relasjonsbygging med samarbeidspartnere.

Profilering

Kartprofilering

Flere bedrifter har etterspurt muligheten til å «eie» sin egen gokart i senteret vårt. Det vil si å designe helt etter eget ønske gokartens utseende både med bedriftens farger, tekst og grafikk. Dette er en ypperlig måte å eksponere firmanavnet på, samt skape en positiv oppmerksomhet for ansatte, kunder og leverandører.

Banereklame

Bergen Gokartsenter har som mål å være en attraktiv samarbeidspartner for næringslivet. Vi jobber hardt hver dag for at tilbudet ved senteret skal være av en slik kvalitet at næringslivet ser det positivt å assosieres med vårt senter og vår aktivitet. Vi vil derfor invitere bedrifter til å reklamere langs banen. Tenker dere å benytte tilbudet ved gokartsenteret ved jevne mellomrom? Hva med å kunne ta med samarbeidspartnere på en skikkelig racing-konkurranse, og så har dere et stort, lyssatt reklamebanner langs banen

Spørsmål?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ring oss

+47 40 60 20 13

Send mail

post@bergengokart.no

Besøk oss

Sartorvegen 12, 5353 Straume

Du finner oss i kystbygarasjen plan B

The MArshalls Choice 27. desember