Gokart for bedrifter

Endelig et spennende tilbud til bedrifter og organisasjoner!

VÅRT TILBUD TIL BEDRIFTER

Ta med kunder, leverandører eller dine ansatte til et fartsfylt event hos oss!

Bergen Gokartsenter har mål om å være en attraktiv leverandør av event mot bedriftsmarkedet. Våre ansatte er godt kjent med hva som skal til for å tilfredsstille forventningene til dette kundesegmentet.

Vi har stor respekt både for den enkelte ansatte som bruker fritid sammen med bedriften, og for arrangør som satser tid og midler for å skape en positiv opplevelse som også bidrar til et godt felleskap.

Bedriftspakkene:

Følgende pakkealternativer er tilgjengelig. Det vil selvsagt også være mulig å skreddersy tilbud til din bedrift dersom det er ønsker utover det som er presentert under.

EKSKLUSIVE HEAT

Ønsker dere å reservere banen eksklusivt for deres gruppe? Noen ganger kan det være viktig for totalopplevelsen at det ikke er andre kunder sammen med dere på banen. Vi tilbyr derfor eksklusiv leie av banen for et gitt tidsrom, en time, to timer eller for enkelte heat. Det er da ingen andre som vil ha tilgang til kjøringen på hovedbanen i denne perioden

Dine ansatte/samarbeidspartnere får en innføring i banen og aktiviteten. Deretter vil dere bli fordelt på heat på inntil 10 personer pr heat. Litt avhengig av antall personer, søker vi å gjennomføre minst 2 heat for hver person. Den som har raskeste rundetid vil kåres til vinner.

LE MANS-LØP, 1-4 TIMER

24-timersløpet som arrangeres på Le Mans banen i juni hvert år er myteomspunnet og legendarisk.
Racet er basert på team-arbeid, og setter både førere, pit-crew og utstyr på en real prøve.
Vi tilbyr større kundegrupper race hvor vi har hentet element fra Le Mans løpet. Hos oss er dette et utholdenhetsløp hvor hvert lag får utdelt to karter, en som er på banen og en som lader. Har skal laget kjøre flest runder i løpet av racets løpstid. Løpstid varierer med gruppens størrelse, samt individuelle ønsker. Vi sørger for at alle deltagerne får kjørt min 20 hver.
En gruppe på 50 personer blir typisk delt inn i 10 lag med 5 førere i hvert lag. Løpet vil da gå over 2, 3 eller 4 timer, slik at hver fører kjører min 20-35 min hver.
Ønsker dere lengre løpstid, er dette selvsagt mulig.
Her kan man sette opp interne avdelinger mot hverandre og finne ut hvilken avdeling som er smartest, raskest og best organisert.
Le Mans passer for grupper på 30-70 deltagere.

IRON MAN, 1 TIME

For grupper på inntil 10 personer. Dette er utholdenhetsprøven for de tøffeste. 60 min med knallhard konsentrasjon. Hvem begynner å gjøre feil når det går mot slutten? Her kreves både kjøreferdigheter, konsentrasjon, fysisk kapasitet og utholdenhetsstyrke. Hvem har kjørt flest runder etter 60 minutter?

Egendesignet Bransje-cup

Ønsker du å finne et møtepunkt for andre i samme bransje? Lurer du på hvem som er Vestlandets raskeste byggmester, rørlegger, elektriker, advokat, taxi-sjåfør, sjåførlærer etc. Hva med en egen serie for bilforhandlere? Er du grossist som ønsker å gjøre noe for dine kunder? Hva med å samle kunder og leverandører til produktpresentasjon, mat, drikke og skikkelig kjøring? Her har du mulighet til å gi kunder og samarbeidspartnere en felles opplevelse som vil sitte i lenge. Her er det bare fantasien som setter grense. Kontakt oss dersom du har en ide til hvordan din bedrift kan gjøre seg bruk av Bergens kuleste eventdestinasjon

GRAND PRIX

Er dere en gruppe på mellom 7 og 30 personer, da er Grand Prix et veldig godt produkt. Her får deltagerne forsøke seg både på tidskjøring, og på kart-mot-kart race. Viktigst av alt – vi kårer en vinner på slutten av eventet. Grand Prix starter med at alle deltagerne gjennomfører ett oppvarmingsheat hvor alle deltagerne får anledning til å bli kjent med banen og kartene. Deretter vil alle gjennomføre ett kvalifiseringsheat før racet avsluttes med finale for de 10 beste førerne fra kvalifiseringen. Finale kjøres med fellesstart i grid, det vil si oppstilling ute på banen. Føreren med beste rundetid fra kvalifisering stiller i beste startspor. Dersom dere er flere enn 10 personer, og ønsker at alle deltagerne skal få oppleve å kjøre finale, kan vi sette opp A-, B-, og evt C-finale. De 10 beste førerne stiller da i A-finalen, førerne på plass 11-20 fra kvalifisering stiller i B-finalen, og så videre. Dette er et produkt som drop-in kunder ikke har tilgang til, og egner seg derfor ypperlig om du vil tilby kollegaer eller samarbeidspartnere en minnerik og eksklusiv felleskapsopplevelse.

IRON MAN, 30 minutter

For grupper på inntil 10 personer. Hvem er best over tid? Klarer dere holde konsentrasjonen i 30 minutter? En liten feil, og de andre er forbi. Iron Man kjøres som utholdenhetsløp hvor det gjelder å kjøre flest runder på 30 min. Her er det ikke den beste rundetid som gjelder, men totalt antall runder etter 30 minutter.

Egendesignet bedrifts-cup

Er dere en bedrift med så mange ansatte at det ikke er praktisk å samle alle på en kveld, men allikevel ønsker å lage til et event som skaper noe å samles om. Noe felles å diskutere, krangle og mimre over? Vi kan sette sammen en cup eller en serie som engasjerer hele bedriften. En slik serie/cup kan gå over en begrenset periode, 1-2 uker, eller vi kan lage til en cup / serie som går over flere måneder. Her har dere mulighet for å skape noe felles for alle de ansatte, hvor målet er at ansatte som i dag ikke har så mye felles, får noe å samles om – og noe å snakke om. Vi lager gjerne til en bedrifts-cup basert på deres ønsker og premisser. Kontakt oss gjerne med dine ønsker. Vi har samarbeid med engasjerende foredragsholdere, anerkjent DJ, gode kokker, så det er mange muligheter og få begrensninger

Alle pakkene over kan kombineres med leie av møterom og bespisning

Kombinere kjøreaktivitet med faglig innhold? Behov for å holde en kort presentasjon for dine medarbeidere? Vi har 2 stk. møterom med plass til inntil 25-30 personer i hvert møterom. Disse to møterommene kan slås sammen til ett stort møterom med plass til inntil 50-60 personer. Møterommene er utstyrt med 80’’ TV-skjerm med enkel tilkobling til medbrakt laptop.
Vi kan stille med kaffe, kjeks og frukt under møtet. Ettersom vi er lokalisert i et kjøpesenter med flere gode kjøkken, vil vi ha mulighet til å levere flere alternativer for servering i forbindelse med møter og eventer


Er det ønskelig med lunsj eller middag før eller etter kjøring, har vi flere gode samarbeidspartnere i kjøpesenteret som vil kunne tilby mat i våre lokaler, eller i egne lokaler. Er det ønskelig å avslutte sesjonen med noe godt i glasset, har vi alle rettigheter. Merk at dette selvsagt må foregå etter at kjøring på banen er avsluttet.


Kom med ønsker! Våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere vil strekke seg langt for at dere skal få en vellykket teambuilding med ansatte, eller relasjonsbygging med samarbeidspartnere.

Profilering

Kartprofilering

Flere bedrifter har etterspurt muligheten til å «eie» sin egen gokart i senteret vårt. Det vil si å designe helt etter eget ønske gokartens utseende både med bedriftens farger, tekst og grafikk. Dette er en ypperlig måte å eksponere firmanavnet på, samt skape en positiv oppmerksomhet for ansatte, kunder og leverandører.

Banereklame

Bergen Gokartsenter har som mål å være en attraktiv samarbeidspartner for næringslivet. Vi jobber hardt hver dag for at tilbudet ved senteret skal være av en slik kvalitet at næringslivet ser det positivt å assosieres med vårt senter og vår aktivitet. Vi vil derfor invitere bedrifter til å reklamere langs banen. Tenker dere å benytte tilbudet ved gokartsenteret ved jevne mellomrom? Hva med å kunne ta med samarbeidspartnere på en skikkelig racing-konkurranse, og så har dere et stort, lyssatt reklamebanner langs banen

Kontakt oss

Ring oss

+47 40 60 20 13

Send mail

post@bergengokart.no

Besøk oss

Sartorvegen 12, 5353 Straume

Du finner oss i kystbygarasjen plan B

Privatserien 2021

Har du noen spørsmål eller ønsker å melde på ditt lag? 

Fristen for påmelding er 15.03.2021