Bursdagsfeiring hos Bergen gokart

Vi ønsker å være et attraktivt tilbud for barn, ungdommer og voksne som ønsker å benytte en bursdag til å samle en gjeng for et gokart-heat eller to.

birthdaygokart2

Gokart, mat drikke på samme sted

Vi har lagt til rette for dette med tilbudspakker for eksklusive heat som også kan inkludere mat og drikke, dersom dette er ønskelig. Vedrørende mat og drikke, så vil vi samarbeide med serveringsstedene på Sartor Storsenter for å tilby god mat og drikke, servert i våre lokaler eller hos våre samarbeidspartnere.

Juniorbursdag

AnlY0QwG

Til de som ønsker en bursdagsfeiring utenom det vanlige med fart og spenning, tilbyr vi bursdagspakken som inkluderer 2 heat, pizza, brus, is og medalje. 

Dette er et tilbud til barn mellom 10 og 14 år. Våre møterom blir pyntet til anledningen og en egen arrangementsvert sørger for god oppfølging fra start til slutt. Alle barn og foreldre kan følge seg trygge hos oss, også med tanke på smittevern. 

Forespørsel om booking av bursdagsselskap må gjøres senest 14 dager før og endelig bekreftelse er 7 dager før selve dagen. Etter det gjelder våre avbestillingsfrister og regler, se også https://bergengokart.no/om-oss/

Minste antall for å gjennomføre et selskap på den store banen er satt til 6 gjester. Antallet oppover er det ikke satt noen grense for. Det er kanskje greit å bemerke, at det er maks 10 karter som kan kjøre samtidig, og om det er grupper på mer enn 10, deler vi disse i cirka like store grupper. Til bursdagsarrangementer blir hele banen reservert til det selskapet, så ingen andre kunder kan booke seg inn på event. ledige plasser i heatet. Dette gir en fin opplevelse på eksklusivitet og fellesskap. 

LRX-karter er best egnet for aldersgruppen opp til 10/11 år eller så kan de som er eldre og minst 145cm høy kjøre de store RSX-karter som er noe tyngre på styringen enn LRX-kartene. Litt avhengig av alder, høyde og modenhet på føreren, blir de tildelt en kart som gir barnet den beste mestringsopplevelsen- og gleden. Alle våre karter har hastighets-justering som gjør det mulig å sette hastigheten iht lovlig nivå for alderen og selvfølgelig i forhold til føreren. Per dags dato har vi 6 LRX karter i vårt senter.

For priser, trykk på knappen “priser”. For spørsmål eller bestilling, send epost til bursdag@bergengokart.no eller gå til kontakt oss.

The MArshalls Choice 27. desember