Lansering av Sodi Worldseries og RSX+

I Bergen Gokart har vi lenge hatt planer om å etablere et produkt for de raskeste av våre gjester. Vi etablerte høsten 2019 produktet RSX+ hvor man kjører på høyeste hastighet – speed 4 med våre elektriske SODI RSX karter.

Kvalifisering

For å kvalifisere deg til å kjøre RSX+, må du ha oppnåd en rundetid på 37,5 sekunder eller bedre.

RSX + lanseres nå!

Vi er veldig glade for å kunne lansere RSX+ nå!  Ikke bare etablerer vi RSX+, men vi etablerer dette sammen med lansering av Bergen Gokartsenter som Sodi Worldseries track. Bergen Gokart er det første senteret fra Norge som er registrert SWS track, og det vil følgelig være vinner av serien fra Bergen Gokart som vil bli nasjonal vinner.

SODI World Series (SWS)

Sodi Worldseries (SWS) er en global serie for utleiegokart som benytter Sodi sine karter. Du kan nå registrere deg som fører i denne serien, og delta på løp som arrangeres ved vårt senter.
Så snart du har laget en profil, kan du søke opp Bergen Gokartsenter på SWS sine sider og melde deg på race som er lagt ut her.

Trykk på knappen øverst på siden for å melde deg på!

Når kjøres løpene?

Vi har lagt opp til to race hver onsdag kveld frem til midten av desember. Det vil også være løp tirsdag 22.des og 29.des. Det er fritt frem for å melde seg på så mange løp man ønsker. Merk at påmelding er bindende. Det er inntil 1000 poeng å vinne per løp, så jo flere løp, dess større mulighet til å bli rangert nasjonens beste fører.

Dersom det er stor pågang på disse løpene, vil vi vurdere å utvide antall løp. Dette vil i tilfelle bli annonsert.

Krav før løpet starter

Det er en begrensning på 9 fører per løp, og løpet kjøres på speed 4! For at løpet skal være tellende i SWS, må det være minst 6 deltagere i løpet. Dersom det er færre enn 6 deltagere som stiller ved løpets start, vil løpet fortsatt bli gjennomført, men resultatet vil ikke bli gjeldende i SWS rankingen. 

Regler for gjennomføring

Løpet gjennomføres ved en 9 min oppvarming, og deretter et 10 min. race, hvor beste rundetid fra racet vinner. Både oppvarming og løpet gjennomføres på speed 4. Poengsystem for deltagelse i løpene finner du på SWS sine sider. Den deltageren som står med flest poeng 31.12.2020, vil være kvalifisert for SWS verdensfinale, og deltageren vil få tilbud om deltagelse i finalen. Lokalitet for verdensfinalen er fortsatt ikke annonsert. Verdensfinalen for året 2019 er utsatt til feb 2021 grunnet COVID-19. Denne vil bli gjennomført i Dubai.

SWS Regulations og andre spørsmål

Da er det bare å registrere en profil i SWS, og så registrere seg for de løp som er lagt ut. Les gjerne SWS Regulations som er tilgjengelig ved opprettelse av profil. Her er det mange nyttige opplysninger. Er det ytterligere spørsmål til registrering eller detaljer rundt SWS eller RSX+, ta gjerne kontakt med SWS kundeansvarlig hos oss, Tone-Lise på epost: tonelise@bergengokart.no

Vel møtt til en forrykende konkurranse!​

The MArshalls Choice 27. desember

[forminator_form id="3002"]