Gokart PÅ det hØyeste nivået

Er du en av de raskeste av våre gjester og ønsker å kjempe om de beste tidene? RSX+ er et produkt for de som ønsker å kjøre på den høyeste hastigheten, samt konkurrere i den verdensomspennende serien, Sodi WorldSeries.

Kvalifisering

For å kvalifesere deg til RSX+ og få mulighet til å kjøre på nivå 4, må du oppnå en rundetid på under 37.50 sekunder. Er du kvalifisert, får du mulighet til å delta på egne arrangerte eventer med RSX+. Her møter du også andre førere med høyere nivå, der hele heatet dere kjører blir eksklusivt for kvalifiserte.

RSX+

RSX+ er et heat der du får kjøre med raskere hastighet på det vi kaller for nivå 4. Dette er tilsvarende som å ha boost hele heatet uten at du trenger å holde inne “boost” knappen.

SODI World Series (SWS)

Sodi Worldseries (SWS) er en global serie for gokartsentere som benytter Sodi sine karter. Denne serien lar førere som er kvalifisert til RSX+, kjøre egne kvalifiserings løp for å kunne delta i en internasjonale finale. I 2023 vil finalen avholdes i Sverige, der de 300 raskeste førerne i fra ulike verdensdeler samles for en tre-dagers, intens konkurranse. Det blir kun en fører fra hver lokasjon som får sjansen til å delta og dette kan bli deg! Vi arrangerer 3 løp over 3 datoer som gir deg muligheten for å samle poeng basert på din beste rundetid og som til slutt avgjør om du får være med til finalen i Sverige. Du kan nå registrere deg som fører i denne serien, og delta på løp som arrangeres ved vårt senter.

Så snart du har laget en profil, kan du søke opp Bergen Gokartsenter på SWS sine sider og melde deg på race som er lagt ut her.

Trykk på knappen under for å melde deg på!

Når kjøres løpene?

Vi har lagt opp til 3 løp i desember med datoene: 6. desember, 13. desember og 27. desember. Hvert løp koster kr. 450,- og inkluderer 2 heat. Dette blir betalt direkte på senteret ved oppmøte. Det er fritt frem for å melde seg på så mange løp man ønsker, men merk at påmelding er bindende. Det er inntil 1000 poeng å vinne per løp, så jo flere løp, dess større mulighet til å bli rangert nasjonens beste fører.

Dersom det er stor pågang på disse løpene, vil vi vurdere å utvide antall løp. Dette vil i tilfelle bli annonsert.

Krav før løpet starter

Det er en begrensning på 9 fører per løp, og løpet kjøres på speed 4! For at løpet skal være tellende i SWS, må det være minst 6 deltagere i løpet. Dersom det er færre enn 6 deltagere som stiller ved løpets start, vil løpet fortsatt bli gjennomført, men resultatet vil ikke bli gjeldende i SWS rankingen. 

Regler for gjennomføring

Løpet gjennomføres ved en 9 min oppvarming, og deretter et 9 min. race, hvor beste rundetid fra racet vinner. Både oppvarming og løpet gjennomføres på speed 4. Poengsystem for deltagelse i løpene finner du på SWS sine sider. Den deltageren som står med flest poeng 31.12.2022, vil være kvalifisert for SWS verdensfinale, og deltageren vil få tilbud om deltagelse i finalen.

SWS Regulations og andre spørsmål

Da er det bare å registrere en profil i SWS, også møte opp  på de løp som er annonsert. Les gjerne SWS Regulations som er tilgjengelig ved opprettelse av profil. Her er det mange nyttige opplysninger. Er det ytterligere spørsmål til registrering eller detaljer rundt SWS eller RSX+, ta gjerne kontakt med SWS kundeansvarlig hos oss, Tony på epost: tony@bergengokart.no

Løps datoer

06. Desember

13. Desember

27. Desember

The MArshalls Choice 27. desember