Høst Grand Prix

Ta del i høstens Grand Prix!

Opplev et ekte grand prix race

13. oktober blir det arrangert et grand prix event med åpen påmelding for alle over 15 år. Det er plass til opptil 20 personer og koster kr. 750,- per person for å delta. Dette inkluderer et oppvarmings heat, kvalifiserings heat og et finale heat med oppstilling i grid. Til slutt blir det også en superfinale med de 10 beste førerne, som får kjempe om å vinne. Vinneren får en egendesignet t-skjorte og pokal som bevis på å være sommerens raskeste fører. Dette blir en kveld med god stemning, høy konkurranse, og ikke minst ekte kjøreglede.

Hva er inkludert i eventet
  • Først gjennomfører vi 9 minutters treningsheat for alle deltager, hvor deltagerne får bli kjent med kart og bane. Her legges taktikken for finaleløpet
  • Deretter vil alle deltagere gjennomføre 9 minutter kvalifisering, hvor den den enkelte skal sette en best mulig rundetid.
  • Etter kvalifisering er det finaleløp. Her stiller vi opp deltagerne etter deres beste rundetid fra kvalifisering i grid på banen. Fører med beste rundetid i kvalifisering står i første startspor og så følger de andre bakover. Finalen har fellesstart og første kart til mål etter 9 runder, vinner. Med 30 sekunder boost i løpet av finalen blir dette en hektisk kamp både for å ta igjen karten foran (om man da ikke ligger først), samtidig som man skal sikre at karten bak ikke kommer forbi.
  • De 10 førerne med beste kvalifiseringstid havner i A-finalen, og førerne på plass 11-20 havner i B-finale. Det betyr at alle får oppleve å kjøre finale. Dette er viktig, for det er virkelig en opplevelse å kjøre fellesstart, selv om man ikke skulle klare A-finalen. Dette må bare oppleves!
Eventet avsluttes med medaljeseremoni med medalje til de tre pallplassene. i tillegg til champagne, pokal og en egendesignet t-skjorte til vinneren. Dersom du aldri har prøvd å kjøre Grand Prix, eller du har kjørt Grand Prix før og tenker at her er det gode vinnermuligheter, så er dette en kjempemulighet for å oppleve denne klassikeren.

Høst Grand Prix 13. oktober

Oppmøte kl. 19:00.
Pris kr. 750,- per person.

Ring oss

+47 40 60 20 13

Send mail

post@bergengokart.no

Besøk oss

Sartorvegen 12, 5353 Straume

Du finner oss i kystbygarasjen plan B

The MArshalls Choice 27. desember