Vi holder åpent!

Kjære kunde. 

Vi står igjen ovenfor en regional oppblomstring av smitte, og dette påvirker våres alles liv om dagen. Vi har hatt en gjennomgang av risikovurdering og smitterisiko ved vår virksomhet sammen med kommuneoverlege i Øygarden kommune, og vi har kommet til at aktivitetstilbudet ansees som tilstrekkelig trygt til at vi fortsatt kan holde åpent. Det er vi velig glad for, samtidig som vi har forståelse for at de nye nasjonale og regionale innstrammingene gjør at mange vil tenke seg om to ganger før man gjennomfører innendørsaktiviteter nå. Vi håper allikevel at helsemyndighetenes vurdering tas med i beregningen når man vurderer vårt tilbud. Vi vil gjerne ha besøk, og vi skal gjøre vårt ytterste for at våre kunder skal få en trygg og god opplevelse.

Hvorfor kan man kjøre gokart når man ikke kan trene på treningssenter? Begge tilbud benytter det som er definert som felles utstyr. Hvor man på et treningssenter vil finne at det er brukeren som er ansvarlig for desinfisering av felles utstyr, så er det i vårt tilfelle våre ansatte som står for desinfisering. Dette er ansett for å være en vesentlig forskjell, og vi skal sørge for at vi holder en veldig høy standard på gjennomføring av dette. Vi har også investert i ozon-skap for desinfisering av hjelmene våre. I tillegg benyttes nå heldekkende balaklava under hjelmene.

Bergen Gokartsenter er nå et av få aktivitetstilbud som er tilgjengelig, og vi håper at det er en del av våre kunder som velger å benytte dette tilbudet i en eller mørk og dyster november. Har du spørsmål rundt våre rutiner for smittevern, se gjerne vår veileder som er tilgjengelig på vår hjemmeside.

Avbestilling og endring. 
Ettersom vi holder åpent, vil våre regler for avbestilling og endring være gjeldende. Vi skulle veldig gjerne kunne vært veldig fleksibel i denne utfordrende tiden, men vi er nå i en situasjon der vi også kjemper for å kunne komme oss igjennom året 2020. Vi ber derfor kundene stå ved sine bestillinger. Dersom man har symptomer eller er i pålagt karantene, må du selvsagt ikke møte opp. I slike tilfeller vil vi forsøke å finne en løsning ved gavekort eller flytting av booking.

 

Vel møtt til en fartsfylt avkobling!     

The MArshalls Choice 27. desember