LAdies night 19. mars

med hedda hosås

Bergen Gokart i samarbeid med Hedda Hosås, invitererer alle Ladies, til en komplett gokart kveld på senteret med et spennende program.

Ladies night er for alle jenter/kvinner fra 15 år og oppover.

Hedda Hosås redigert til nettside v4
Hedda Hosås redigert til nettside v3

Hedda Hosås er et av Norges største racing talent, og har konkurrert i motorcross og rallycross på internasjonalt nivå. Hedda konkurrerer for tiden i Extreme-E-serien som er en kjønnslikestilt serie, men et høyaktuelt miljøaspekt. Dette har vi lyst til å engasjere oss i, og vi ønsker å bli verdens første gokartsenter med en egen Extreme-E gokart-serie. Elektriske gokarter, med en gutt og en jente på laget. Serie som går over 6 måneder, med minimum ett løp per måned. For å nå dette, må vi finne tak i flere jenter som er rask på banen, eller som har motivasjon til å lære seg å bli rask. Vi kan love dere at vi skal klare å lære dere opp til å bli bedre enn de aller fleste. 

Da vi var så heldig å bli kjent med Hedda, oppdaget vi at vi hun hadde en historie som kunne bidra til å få flere jenter interessert i gokart som et lavterskel tilbud inn mot motorsport. Hedda har i ung alder demonstrert det vi også hevder, at motorsport er en av de aktiviteter der det er like muligheter mellom kjønn. Hedda slår de fleste av våre kunder, uavhengig av erfaring og bakgrunn.

Bergen Gokartsenter har fra planlegging og etablering vært opptatt av å legge til rette for at jenter skal finne seg til rette ved vårt senter. Introduksjon av elektriske gokarter har bidratt til å gjøre hele opplevelsen mer attraktiv for de som ønsker en god kjøreopplevelse uten å måtte gå resten av dagen med lukten av eksos i hår og klær. Vi har et langsiktig mål å nå en kvinneandel av våre kunder på 40%. Dette er svært ambisiøst, men vi er allerede nå straks på 30%. Dette er verdensklasse, og det indikerer at Vestlandet kan by på verdens sprekeste jenter.

Dersom du allerede har kjørt en del bilsport eller gokart, har lyst til å test ut gokart som noe mer enn en fornøyelse, eller bare har lyst til å kjøre litt gokart sammen med andre jenter og høre historien til Hedda, meld deg på for en heidundrende jentekveld. Vi kan love at du får med deg mye god erfaring og god historie. Kanskje blir det vekket en liten interesse i løpet av kvelden, og du blir en av deltagerne i verdens første miljøvennlige og kjønnsnøytrale karting-serier.
        

Påmelding

Påmelding er bindende. Det er plass til 20 deltagere per pulje.
ID må medbringes og vises fram ved oppmøte.
Obs har du ikke fått bekreftelsesmail? Sjekk søppelpost eller spam.

Pulje 1

15 år +
17:00 – 19:30
Inkluderer: 3 heat, 2 kuponger som kan brukes i kiosken, Grand prix finale, premier.
Pris: kr 450,-

Pulje 2

18 år +
20:30 – 22:30
Alkoholsalg ETTER kjøring.
Inkluderer: 3 heat, 2 kuponger som kan brukes i kiosken, Grand prix finale, premier.
Pris: kr 550,-

Merk at ID må medbringes og vises fram ved oppmøte.

Program

Pulje 1
16:45
| Oppmøte, registrering og velkomst
17:00 – 17:45 | Teoretisk opplæring og introduksjon
17:45 – 19:30 | Kjøring + Grand Prix finale
19:30 | Premieutdeling og avslutning
Pulje 2
19:45 | Oppmøte, registrering og velkomst
20:00 – 20:45 | Teoretisk opplæring og introduksjon
20:45 – 21:30 | Kjøring + Grand Prix finale
21:30 | Premieutdeling og åpning av bar

Ring oss

+47 40 60 20 13

Send mail

post@bergengokart.no

Besøk oss

Sartorvegen 12, 5353 Straume

Du finner oss i kystbygarasjen plan B

The MArshalls Choice 27. desember